Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului, doar produselor primite prin curier.

Conform legii O.G. 130/2000, produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor. In cazul in care exista nemultumiri legate de produsele comandate va trebui sa ne contactati, in termen de 1 zi de la primirea acestuia, prin e-mail sau prin prezentarea la sediul AUTOBOGMAR SRL cu produsul reclamat.

Acesta va fi inlocuit cu unul nou sau daca se doreste este posibila restituirea integrala a sumei achitate conform termenilor si conditiilor.

Inainte de a trimite coletulu este nevoie de a trimite o cerere de retur pe adresa de mail office[at]pieseautoacasa.ro.

Plata transportului pentru produsele trimise în vederea solutionarii returului vor fi suportate de catre client sau de catre firma noastra daca coletul trimis a fost trimis sau identificat gresit.

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

Problema returului va fi solutionata intr-un termen de 14 zile lucratoare de la instiintare.

Nu se accepta la retur: