Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma S.C FLOMAR PARTENER S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".

Dupa plasarea unei comenzi pe adresa dvs de email va fi trimis un mesaj in care veti fi anuntat de plasarea comenzii, acest mesaj este generat automat si nu este confirmarea ca piesele comandate se afla pe stoc.Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Daca ati optat pentru plata cu cardul de credit sau debit pe site sunati inainte de a plasa comanda, pentru a verifica daca pretul este actualizat si reperul comandat se poate livra.

Comanda este valida abia  dupa ce sunteti contactat de un reprezentat al pieseautoautoacasa.ro si vi se confirma stocul, pretul si data de livrare.

De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil.

Comanda minima pentru coletele care se trimit in tara este de 100 lei.

Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea S.C FLOMAR PARTENER S.RL. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul S.C FLOMAR PARTENER S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitate
Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C FLOMAR PARTENER S.R.L. nu oferã, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane fãrã acordul dumneavoastrã explicit.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal puteti accesa formularul apasand click aiciS.C FLOMAR PARTENER S.R.L  nu isi asumã responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C FLOMAR PARTENER S.R.L. incearca sã prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ).

S.C FLOMAR PARTENER S.R.L incearca sã prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, S.C FLOMAR PARTENER S.R.L nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabilã a acestora.


Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionatã de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. S.C FLOMAR PARTENER S.R.L  nu fi poate fi facuta responsabilã in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximã a obligatiilor fatã de orice client in cazul nelivrãrii sau livrãrii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.


Litigii

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completatã prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantã: Consumatorul (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizicã sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpãrã, dobandesc, utilizeazã sau consumã produse ori servicii in afara activitãtii lor profesionale).


Produsul poate fi returnat numai dacã este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adicã acestea sã nu prezinte sub nici o formã semne de uzurã,folosire, etc , produsul sã nu fi fost modificat sau adaugat ceva, sa fie adaugat in ambalajul original si sa nu aiba lipit etichete sau alte insemne pe el.

Termenul de retur pentru produsele primite prin curier este de 14 zile lucratoare.

Termenul de retur pentru produsele ridicate din magazin este de 1 zi, doar in caz de nepotrivire.

Denuntarea se face numai in scris pe adresa de mail office[at]pieseautoacasa.ro S.C FLOMAR PARTENER S.R.L. este obligat sa ramburseze sumele plãtite de consumator in timp de 30 de zile.


Produsele trebuie sa ramana in ambalajele originale,sa nu fi fost rupte, degradate etc.

Ruperea,degradarea sau pierderea  ambalajului atrage imposibilitatea returnãrii produsului. 


Litigiile apãrute intre utilizatorii acestui site si S.C FLOMAR PARTENER S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabilã. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilã, competenta revine instantelor de judecatã romane.